Caută
Close this search box.

Războiul din PNL: ”Sighiartău e probabil cel mai slab secretar general PNL din 90 încoace, iar Orban cel mai bun preeședinte”

ludovic orban

Europarlamentarul PNL Vlad Nistor a declarat marți, la Antena 3, că Ludovic Orban nu va pierde ‘meciul’ intern cu Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, liderii liberali care i-au cerut demisia.

„Nu este o batalie intre Rareș Bogdan si Ludovic Orban, asta ar însemna ca este un echilibru intre cele doua tabere. Nu exista niciun echilibru. Robert Sighiartău e probabil unul din cei mai slabi Secretari Generali pe care i-a avut PNL din 1990 incoace. Daca ma intrebati pe mine cum vad lucrurile de unde stau, cred cu adevarat ca este o activitate preelectorala la capatul caruia cel mai bun presedinte pe care l-a avut PNL in foarte multi ani, probabil chiar din 1990 incoace, dl Orban, va castiga aceste alegeri”, a declarat Vlad Nistor.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală și că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale. „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a afirmat Rareș Bogdan.

Ludovic Orban trebuie să plece de la conducerea PNL, pentru că a condus discreționar partidul, iar în interiorul formațiunii există o grupare reformistă care își dorește primenirea PNL, spune şi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri