Concerte şi show de lumini de Revelion, la Timişoara

Festivalul Luminii (Festival of Lights) va avea loc în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie la Timişoara, iar momentul culminant va fi în noaptea de Revelion.

Va fi un spectacol extraordinar de lumini, proiecţii artistice, artificii şi jocuri de lasere. Evenimentul este finanţat de CJ Timiş, prin Muzeul Naţional al Banatului, şi are rolul de a marca intrarea în anul Capitalei Europene a Culturii, acesta fiind parte a programului dedicat anului 2023.

Festivalul include un traseu de lumină între Piaţa Unirii şi Bastionul Theresia, pornind de la Muzeul de Artă, şi va cuprinde instalaţii de new media, videomapping şi light design.

Punctul culminant va fi în noaptea dintre ani, când va urca pe scenă artistul spaniol Danny Alila, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Europa, alături de Prophecy, DJ Dark şi Alex Super Beats. Cu puţin înainte de ora 00.00, timişenii se vor putea bucura de un show produs de olandezii Directed Shows, care au realizat momente inedite la festivalurile internaţionale de renume, precum şi la Untold şi Neversea.

Primăria Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului organizează, în noaptea dintre ani, o serie de concerte, iar la miezul nopţii va avea loc un foc de artificii.

Spectacolele vor avea loc atât în Piaţa Operei, cât şi în Piaţa Libertăţii, ambele aflate în centrul oraşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *