Superstarul columbian Maluma a făcut spectacol la Neversea, cel mai mare festival de la malul mării. Atmosfera a fost incendiară, iar zeci de mii de oameni au cântat fiecare piesă alături de el

Cel mai așteptat artist la festivalul Neversea, Maluma, a urcat pe scenă noaptea trecută și a încântat zecile de mii de fani. Publicul a fost extaziat: a cântat și a dansat în același ritm cu artistul. Artificiile, spectacolele cu flăcări și laserele colorate au fost nelipsite și au creat o atmosferă de poveste, la doi pași de mare.

Distracția la scena principală a debutat cu un spectacol făcut de Antonia și Alex Velea.

Maluma, cel mai așteptat și cel mai scump artist de la festivalul Neversea, a atras ca un magnet publicul. Zeci de mii de oameni s-au adunat în fața scenei principale ca să îl asculte.

Unii admiratori ai columbianului au traversat țara ca să îl vadă, alții au venit din străinătate.

Maluma a stat două zile în Constanța alături de iubita și fiica lor în vârstă de numai câteva luni. Pentru transport, acesta a cerut organizatorilor trei mașini blindate identice, care au fost aduse din străinătate. Festivalul de pe plaja din Constanța continuă până duminică.

The post Superstarul columbian Maluma a făcut spectacol la Neversea, cel mai mare festival de la malul mării. Atmosfera a fost incendiară, iar zeci de mii de oameni au cântat fiecare piesă alături de el appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *