Tragedie în județul Olt. Un tânăr a murit într-un accident rutier după ce colegul său, care conducea mașina, a intrat într-un stâlp. Băieții abia absolviseră liceul

Băiatul se afla, împreună cu mai mulți colegi, într-o mașină al cărei șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate.

Tânărul se afla împreună cu mai mulți prieteni într-o mașină condusă de un coleg care, din cauza vitezei și a lipsei de experiență, a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un stâlp. Şoferul a scăpat nevătămat, însă tânărul absolvent a murit, iar alţi doi pasageri au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

DORIN POSTELNICU, purtător de cuvânt al SJU Slatina: Sunt în afara oricărui pericol, spunem noi. Sunt sub monitorizare. Vedem în continuare mai departe ce va fi. Suntem cumva siderați, șocul pe care îl primim chiar și noi, ca și cadre medicale, atunci când vin tineri care au toată viața înainte, toate speranțele vieții care se curmă dintr-o dată, dintr-o clipă de neatenție și teribilism. 

Tânărul șofer a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri.

CLAUDIU ȘERBAN, purtător de cuvânt IPJ Olt: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accidentul din Slatina nu a fost singurul din Olt, produs în ultimele 24 de ore, în care au fost implicate mașini pline cu tineri. La Movileni, o șoferiță de 19 ani, care a dat și ea examenul de Bacalaureat, și-a băgat în spital patru prieteni, după ce a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod.

The post Tragedie în județul Olt. Un tânăr a murit într-un accident rutier după ce colegul său, care conducea mașina, a intrat într-un stâlp. Băieții abia absolviseră liceul appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *