Inteligența artificială, utilizată în pregătirea pentru Bacalaureat. Clasicii literaturii prind viață și își prezintă opera

Câțiva studenți din țară au găsit o soluție-minune pentru a-i ajuta pe tineri să promoveze cu succes Bacalaureatul. Aceștia au înlocuit manualele clasice cu postări și clipuri video pe rețelele de socializare. Cu ajutorul inteligenței artificiale, clasicii literaturii prind viață și își prezintă opera, iar lecturile obligatorii devin episoade dintr-un serial. Proiectul oferă elevilor informații pe limbajul lor, iar cei mai mulți utilizatori au obținut rezultate foarte bune la examen.

Filmulețul în care George Bacovia explică semnificațiile operei sale a fost realizat cu ajutorul inteligenței artificiale de un grup de studenți din România.

Ideea proiectului a pornit de la Bianca. După ce a obținut rezultate excelente la Bac, s-a gândit să împărtășească și altora materialele de pregătire la care lucrase în ultimul an de liceu.

Zeci de mii de elevi urmăresc paginile oficiale ale proiectului, iar clipurile au adunat peste jumătate de milion de vizualizări. Acestea sunt scurte, originale și, de cele mai multe ori, amuzante.

Echipa care a creat platforma, formată exclusiv din foști elevi premianți, și-a propus să demonstreze că examenele pot fi promovate și fără meditații.

Cei mai mulți urmăritori ai proiectului revin cu recenzii, după ce obțin rezultatele la Bacalaureat.

The post Inteligența artificială, utilizată în pregătirea pentru Bacalaureat. Clasicii literaturii prind viață și își prezintă opera appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *