VIDEO Cătălin Hideg, denunțătorul generalilor SRI, supus unui control judiciar abuziv: „A 121-a oară la Poliție”

Omul de afaceri Cătălin Hideg, fondatorul companiei Sanimed și denunțătorul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă în dosarul „optimizărilor judiciare”, a ajuns astăzi pentru a 121-a oară la Poliția din Călugăreni pentru a semna controlul judiciar.

Măsura, impusă de instanțele românești, este văzută de Hideg drept un abuz grav care îi afectează atât viața personală, cât și afacerea.

 

 

Hideg acuză că această măsură este doar una dintre multiplele represalii orchestrate de un grup de influență format din Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, avocatul Doru Trăilă și Laura Codruța Kovesi. El susține că acest grup l-a vizat pentru distrugerea economică deliberată a companiei sale, Sanimed, o firmă de referință în domeniul producției de dispozitive medicale și cercetării științifice.

„Este un atac sistematic împotriva mea și a companiei mele, orchestrată de oameni care își folosesc influența pentru a mă reduce la tăcere. Controlul judiciar menținut abuziv și blocajele economice impuse Sanimed sunt dovada clară a modului în care acest grup de putere operează”, a declarat Cătălin Hideg.

În ciuda denunțurilor făcute împotriva generalilor SRI, justiția pare să fie de partea celor acuzați, iar pentru Cătălin Hideg, această luptă este departe de a se încheia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *