Lovitura Lu’ Tache: IOHANNIS, pe ULTIMUL DRUM! La TURTLE BAY!

Nu, Klaus Werner Iohannis chiar nu își dorește să se afunde într-un fotoliu prăfuit de senator în incendiatul Palat al Parlamentului!

A ajuns să se roage pentru un umil post de funcționar ONU…

Așa cum tocmai a fost asmuțită propaganda operativă să împrăștie „perdeaua de fum” politico-mediatică pentru a deturna atenția opiniei publice înainte de „ULTIMUL DRUM” al încă președintelui României. Ultimul care contează, desigur, strict din punct de vedere al aspirațiilor „MARELUI MUT” de a tăcea și în următorii ani. Dar nu pe malurile Dâmboviței! Ci ale East River!

Desigur, nici măcar Pahonțu nu poate crede că Iohannis ar accepta, dacă nu ar mai avea chiar niciun alt „Plan B”, tot ceea ce a urât mai mult în ultimii 10 ani. Și anume să interacționeze, să socializeze, să fie nevoit să „se bată pe burtă” cu ceilalți „muritori”… Exact ceea ce îl așteaptă dacă se întoarce cu mâna goală din „ultimul drum” extern care mai contează cu adevărat pentru el.

Și cum perspectiva inevitabilă de a fi, în cel mai bun caz, coleg cu alte sute de aleși parlamentari și obligat să mănânce la bufet și să se înghesuie în lift cu „românii mei” deja îi dă frisoane, Iohannis și-a pregătit ca niciodată vizita externă de săptămâna viitoare. Atunci când va descinde la New York, sub pretextul participării la „informala” Organizației Națiunilor Unite. Una ca oricare alta de până acum… Și care, drept urmare, chiar nu ar explica măsurile „de protocol de grad zero” luate de către Administrația Prezidențială și Serviciul de Protecție și Pază deopotrivă.

Unele care devin de înțeles doar după ce OCI din cadrul DIVIZIEI INTERNE și al BIROULUI ASI de la New York poate confirma o informație cel puțin surprinzătoare. Și anume că, spre deosebire de toate fostele sale vizite la ONU în care prezența sa „a fost sublimă, dar a lipsit cu desăvârșire”, de această dată Iohannis se va bate ca un leu! Pentru el! Pentru viitorul lui! Pentru a nu fi nevoit să ajungă un „politruc” oarecare, care să stea la semafor la Parcul Izvor!

Astfel că își va juca ultimii ași aflați în mâneca de încă președinte al României. Indiferent care va fi „prețul corect” pe care nu are nicio remușcare să îl plătească! Din PIB, bineînțeles, că doar nu din „agoniseala” din meditații.

Drept urmare, ofițerii de legătură deja ajunși peste Ocean negociază în aceste zile mai multe „dineuri private” ale șefului statului în discrete locații din cartierul Turtle Bay. Da, da, uite că SE ȘTIE! Iohannis fiind dispus să accepte orice post cu acoperire diplomatică la nivelul ONU, oricât ar fi acesta de neînsemnat. Doar pentru a nu fi nevoit să rămână în „România natală”.

Iată însă că, ghinion, nu doar SPP-ul și-a trimis oamenii la New York. Dar și OCI-ul ASI! Astfel că vom sta cu ochii pe „agenda privată paralelă” a cetățeanului român Klaus Werner Iohannis mai ceva decât Lucică pe „stelele” succesorului său!

Sursă articol: asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *