VIDEO Mafia spitalelor blochează producătorii români: Dezvăluiri incendiare ale lui Cătălin Hideg despre licitațiile de la Institutul Fundeni

institutul fundeni

Cătălin Hideg, fondatorul SANIMED, trage un semnal de alarmă cu privire la blocarea companiei sale în licitațiile organizate de spitalele din România. Omul de afaceri face dezvăluiri despre mafia din sistemul de sănătate, acuzând că SANIMED a fost exclusă cu bună știință de pe piața achizițiilor de produse medicale.

Omul de afaceri Cătălin Hideg, fondatorul SANIMED și denunțătorul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, a lansat acuzații dure împotriva unor figuri importante din sistemul de sănătate românesc. Într-o declarație recentă, Hideg a menționat o licitație organizată la Institutul Fundeni din București, în septembrie 2023, unde compania sa a fost ignorată cu bună știință, deși a câștigat licitația.

Vezi AICI Documentul cu câștigătorii licitației și caietul de sarcini pentru reactivi –  Castigatori Fundeni

„Spitalele din România fac licitații pe bandă rulantă, optimizate de șefii lor mai mari, care întrețin relații de afaceri cu câteva companii. SANIMED a fost exclusă din aceste licitații și ne-au blocat accesul la piață, în ciuda faptului că am câștigat legal licitația,” afirmă Cătălin Hideg.

O licitație trucată?

Hideg face referire la o licitație încheiată la data de 8 septembrie 2023 la Institutul Fundeni, unde SANIMED a furnizat un echipament ePlex, un sistem avansat pentru identificarea rapidă a infecțiilor bacteriene.

În mod suspect, spitalul nu a comandat niciun kit sau reactiv necesar funcționării echipamentului, preferând să cumpere de la alte companii „de casă”.

Vezi adresa SANIMED către unitatea sanitară  Adresa – Institutul Clinic Fundeni

Cine blochează SANIMED?

Cătălin Hideg acuză mafia din spitale și lipsa de transparență a unor figuri-cheie, cum ar fi doctorul Vasile Năstase, șeful Laboratorului Central de Analize de la Institutul Fundeni. „De ce SANIMED a fost ignorată de un an de zile, în condițiile în care am câștigat licitația?”, se întreabă omul de afaceri, acuzând că toate comenzile au fost direcționate către firme străine.

Prin aceste dezvăluiri, Cătălin Hideg trage un semnal de alarmă asupra corupției din sistemul de sănătate și asupra modului în care producătorii români sunt sabotați sistematic în favoarea unor companii străine cu legături obscure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *