Volodimir Zelenski: Ne pregătim activ pentru negocieri în SUA, care vor include întâlniri cu președintele Biden și cu ambii candidați la președinție

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis vineri seara că se pregătește pentru negocierile care vor avea loc în SUA cu președintele Joe Biden, cu reprezentanții ambelor partide din Congres și cu cei doi candidați la președinție.

Ucraina va fi întotdeauna recunoscătoare Statelor Unite pentru sprijinirea independenței noastre, pentru toată asistența oferită pentru a ne ajuta să facem față acestui război, a spus Volodimir Zelenski vineri, seara, în mesajul său transmis pe platforma X.

We are actively preparing for negotiations in the US, which will include meetings with President Biden and representatives from both parties in Congress. We also expect meetings with both presidential candidates.

Ukraine will always be grateful to the United States for… pic.twitter.com/CyRIVtpqPn

— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) September 20, 2024

Președintele Ucrainei a transmis că este gata să prezinte americanilor un plan concret prin care nu doar să ne menținem rezistența la nivelul actual, ci să ne întărim chiar acum. Adică, să se întărească într-un asemenea mod care să aducă o pace dreaptă, care să aducă victoria mai aproape.

Zelenski a mai spus că Ucraina mizează pe acest sprijin și că atunci când o națiune câștigă bătălia pentru independența sa și pentru domnia dreptului internațional, întreaga lume câștigă.

The post Volodimir Zelenski: Ne pregătim activ pentru negocieri în SUA, care vor include întâlniri cu președintele Biden și cu ambii candidați la președinție appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *