Premierul Ciolacu: Bugetele SRR şi SRTv, suplimentate la rectificare cu câte 40 de milioane de lei

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat, sâmbătă, la Cluj, că a suplimentat, la rectificare, cu câte 40 de milioane de lei bugetele pentru SRR şi TVR.

„Am modificat, împreună cu domnul vicepremier, după şedinţa de Coaliţie, uitându-ne totuşi la discrepanţa între cum sunt plătiţi cei de la TVR şi cei de la Radio, după o analiză – şi am cerut ministrului de Finanţe să facă rapid analiza – şi am suplimentat acum la rectificare, atât la TVR, cu 40 de milioane de lei, cât şi la Radio. Cu aceeaşi sumă, deci identic şi la o instituţie şi la cealaltă instituţie”, a declarat Ciolacu, la Cluj-Napoca.

El a precizat că a ţinut cont şi de „performanţa” celor două instituţii.

„Normal că mă uit şi la performanţa celor două instituţii. Radioul este pe primul loc, ca şi audienţă la nivel naţional, şi cu extensie şi pe Republica Moldova. TVR nu spun, are aceeaşi performanţă. (…) Am avut memorandumuri venite de la preşedintele Radiodifuziunii, care mi-a spus că s-a creat un decalaj prea mare şi o diferenţă prea mare de salarizare”, a arătat Ciolacu.

sursa Agerpres

The post Premierul Ciolacu: Bugetele SRR şi SRTv, suplimentate la rectificare cu câte 40 de milioane de lei appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *