Bătaie în plină stradă în orașul Pantelimon între două clanuri. Agresorii au mers apoi la spital și au distrus aparatură din camera de gardă

O bătaie începută în stradă în orașul Pantelimon a continuat într-un spital din Capitală. Mai mulți indivizi au luat cu asalt camera de gardă a Spitalului Pantelimon pentru a-i găsi pe cei pe care îi răniseră anterior. 

Un scandal de proporții a avut loc sâmbătă, pe o stradă din orașul Pantelimon, în județul Ilfov. Pe fondul unor discuții contradictorii, între mai multe persoane, bărbați și femei, a izbucnit un conflict, aceștia lovindu-se reciproc. Cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Ulterior, scandalul a degenerat și  la camera de gardă a unității spitalicești.

”Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în orașul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, la spital ar fi venit și alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercației ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, potrivit poliției.

La momentul sosirii echipajelor de Poliție, persoanele bănuite de comiterea faptei părăsiseră unitatea medicală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 9, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

The post Bătaie în plină stradă în orașul Pantelimon între două clanuri. Agresorii au mers apoi la spital și au distrus aparatură din camera de gardă appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *