Bătaie la Spitalul Pantelimon. Un clan de interlopi a năvălit cu săbii și topoare printre pacienți și medici, pentru a-și bate rivalii întinși pe tărgi

Un clan de interlopi a dat buzna cu săbii, topoare şi bâte în Spitalul Pantelimon din Bucureşti, unde i-au pus în pericol pe bolnavi şi medici. Au răscolit saloanele în căutarea lor, iar agenţii de pază, depăşiţi de situaţie, nu i-au putut opri, potrivit Observatornews.ro.

În faţa spitalului Sfântul Pantelimon din Bucureşti încep luptele. În spatele ambulanţelor care au adus mai mulţi răniţi în bătaia începută pe stradă, 10 membri ai clanului războinic coboară, înarmaţi, dintr-o dubă şi aleargă spre camera de gardă. Depăşit de situaţie, singurul paznic care se vede la intrare rămâne blocat, cu telefonul la ureche. „Am zis: „Doamne, ce se întâmplă? Suntem în pădure, suntem în junglă”. E sub orice critică”, a povestit el.

„Au intrat în toate zonele din UPU, au căutat aceşti pacienţi. Una dintre victime era deja trimisă la investigaţii. Nu l-au găsit, că pe el îl căutau. Pe alta au surprins-o în zona triajului şi au agresat-o. Şi pe cea de-a treia prin interiorul UPU. A reuşit să se ferească au lovit cu săbiile şi cu ceva bâte, au distrus şi un calculator”, a declarat Fiorella Mitoiu, purtător de cuvânt Spitalul Sf. Pantelimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *