Trump refuză invitaţia lui Harris la a doua dezbatere, spunând că „este prea târziu”

Trump refuză invitaţia lui Harris la a doua dezbatere, spunând că „este prea târziu”. Tim Ryan, fost reprezentant democrat din Ohio, spune că Trump evită dezbaterea pentru că „îi este frică”.

Kamala Harris a acceptat invitația CNN de a participa la o nouă dezbatere cu Donald Trump, pe 23 octombrie, a declarat sâmbătă echipa sa de campanie.

„Donald Trump nu ar trebui să aibă nicio problemă în a accepta această dezbatere. Este același format și aceeași configurație ca dezbaterea CNN la care a participat și pe care a spus că a câștigat-o în iunie, când a lăudat moderatorii, regulile și ratingurile CNN”, a declarat președintele campaniei lui Harris, Jen O’Malley Dillon, într-un comunicat.

„Voi accepta cu plăcere o a doua dezbatere prezidențială pe 23 octombrie”, a postat ulterior Harris pe X. «Sper că Donald Trump mi se va alătura».

Întrebat despre faptul că Harris a acceptat invitația CNN, un purtător de cuvânt al lui Trump a amintit de declarațiile anterioare ale fostului președinte potrivit cărora nu vor mai exista dezbateri.

La scurt timp după aceea, Trump a vorbit la un miting în Wilmington, Carolina de Nord, și a spus că Harris vrea o revanșă doar pentru că pierde.

„Ea a făcut o dezbatere, eu am făcut două. Este prea târziu să mai facem una, mi-ar plăcea în multe feluri, dar este prea târziu, votul este exprimat, alegătorii sunt acolo, imediat – toată lumea votează, vă rog? Ieșiți și votați”, a spus Trump.

Kamala Harris și Donald Trump au avut prima dezbatere prezidențială la Philadelphia, pe 10 septembrie, Harris, candidatul democrat la Casa Albă, fiind considerat în general câștigător – idee respinsă de Trump.

The post Trump refuză invitaţia lui Harris la a doua dezbatere, spunând că „este prea târziu” appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *