Ultima baie în mare din acest an. Turiștii au avut plajele doar pentru ei și s-au bucurat de apa tocmai bună de scăldat

Finalul de sezon este bun pe litoral, spun hotelierii, deşi mulţi au decis să închidă totuși. Vara a fost caniculară şi fără pic de ploaie, dar vremea din extrasezon nu a ţinut cu turiştii. Totuşi, mulţi au mai încercat o baie în apa mării, care astăzi a avut 22 de grade. Au avut plajele doar pentru ei şi chiar dacă a bătut vântul şi au fost valuri, puţinii salvamari rămaşi pe litoral doar în patrulare nu i-au mai oprit să intre în apă.

Șezlonguile şi umbrelele au fost strânse, iar terasele s-au închis. Plajele de pe litoral sunt aproape pustii. Însă turiștii care preferă liniștea profită tocmai de aceste momente şi de prețurile considerabil mai mici la cazare.

Pe litoral au fost la sfârșitul săptămânii câteva mii de turiști. Se închid și multe hoteluri zilele acestea, mai devreme decât anul trecut.

GETA ENACHE – recepţioneră: Turiști au fost, i-au cam gonit ploile în ultima vreme, dar pe total a fost un sezon bun. Închidem mai devreme anul asta s-a și stricat vremea. Anul trecut am închis pe 30 septembrie.

Până la sfârșitul lunii, hotelurile care mai râmân totuși deschise pe litoral oferă tarife de cazare cu până la 70 la sută mai mici față de vârful de sezon.

The post Ultima baie în mare din acest an. Turiștii au avut plajele doar pentru ei și s-au bucurat de apa tocmai bună de scăldat appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *