Johnny Depp, îmbrăcat în pirat, le face o surpriză copiilor aflaţi într-un spital din Spania

Actorul american Johnny Depp, îmbrăcat în costumul său din „Piraţii din Caraibe”, le-a făcut o surpriză copiilor aflaţi într-un spital din Spania, relatează vineri DPA/PA Media.

Starul de la Hollywood a reintrat în pielea personajului căpitanul Jack Sparrow spre încântarea copiilor de la Spitalul Universitar Donostia din Spania.

Captain Jack Sparrow is back. Johnny Depp dressed as the iconic Pirate brought joy to sick children at a Donostia Hospital yesterday Sept 26 2024. But it’s NOT the first time he’s done it. A thread on the history of him appearing at hospitals as the beloved character#JohnnyDepp pic.twitter.com/M0HGnq4N75

— Joey Schmo (@SchmoJosey) September 27, 2024

Actorul se află în Spania pentru a participa la Festivalul de Film de la San Sebastian.

Johnny Depp se ha presentado por sorpresa en el Hospital Donostia para visitar a niños enfermos de cáncer.

Jack Sparrow siendo el más grande.
pic.twitter.com/MJQCYCALmG

— R E P L I C A N T (@Roybattyforever) September 26, 2024

Filmul „Modi – Three Days On The Wing Of Madness”, regizat de Depp, a avut premiera marţi în cadrul festivalului de film.

Potrivit postărilor de pe reţelele sociale, Depp a interacţionat cu pacienţii şi s-a pozat alături de fanii tineri.

„Din partea întregului personal al Spitalului Universitar Donostia, am dori să ne exprimăm recunoştinţa infinită faţă de Johnny Depp, pentru timpul acordat, pentru sprijinul şi energia lui, precum şi faţă de @sansebastianfes pentru că a facilitat această vizită”, a transmis spitalul pe reţeaua socială X.

Nu este prima dată când Depp, în vârstă de 61 de ani, vizitează copii aflaţi în spital îmbrăcat în costumul purtat în celebra serie de filme „Piraţii din Caraibe”.

Depp a descris în trecut cele nouă zile petrecute în 2007 într-un spital din Londra de fiica sa Lily-Rose, diagnosticată cu insuficienţă renală cauzată de intoxicaţia cu E.coli, drept „cea mai neagră perioadă din viaţa” lui.

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian se desfăşoară în perioada 20-28 septembrie. Preluare: Agerpres

The post Johnny Depp, îmbrăcat în pirat, le face o surpriză copiilor aflaţi într-un spital din Spania appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *