Netanyahu, la ONU: Câştigăm! Nu este loc în Iran pe care brațul lung al Israelului să nu-l poată atinge. Valabil pentru întregul Orient Mijlociu

Într-un discurs susținut în cadrul Adunării Generale a ONU, Benjamin Netanyahu, prim-ministrul israelian, a declarat că țara sa nu se va odihni până când ostaticii rămași nu vor fi aduși acasă şi a avertizat Iranul că nu există niciun loc unde Israelul să nu poată ajunge.

„Câștigăm”, a spus Netanyahu, avertizând Iranul că nu există niciun loc unde Israelul să nu poată ajunge.

As Israeli PM Benjamin Netanyahu came to address the 79th session of the UN General Assembly, many delegations walked out in protest. pic.twitter.com/xZ2R99ND7P

— Al Jazeera English (@AJEnglish) September 27, 2024

„Nu există niciun loc în Iran pe care brațul lung al Israelului să nu-l poată atinge, iar acest lucru este valabil pentru întregul Orient Mijlociu”, a declarat Netanyahu la Adunarea Generală a ONU.

„Câștigăm”, a declarat el, arătând o hartă pe care a numit-o “blestemul” influenței Iranului și o alta pe care a descris-o ca fiind o binecuvântare.

Netanyahu a cerut, de asemenea, să se pună capăt „îngăduinței” față de Iran. Trebuie făcut totul pentru ca Iranul să nu obțină arme nucleare, a adăugat liderul israelian.

„Hamas trebuie să plece”, a declarat israelianul Benjamin Netanyahu în cadrul Adunării Generale a ONU.

Israelul dorește o Gaza demilitarizată și deradicalizată, a subliniat el.

Ostaticii trebuie să se întoarcă la familiile lor, a spus el.

The post Netanyahu, la ONU: Câştigăm! Nu este loc în Iran pe care brațul lung al Israelului să nu-l poată atinge. Valabil pentru întregul Orient Mijlociu appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *