Împreună facem bine | TVR continuă campania pentru strângerea de ajutoare destinate sinistraților de la inundații

Echipa de voluntari ai Televiziunii Române şi ai partenerilor campaniei „Împreună facem bine” a început sortarea donaţiilor făcute pentru sinistraţii din zonele grav afectate de inundaţii. Un TIR cu toate produsele urmează să ajungă, în zilele următoare, la Galaţi şi Vaslui.

Stocul necesar de îmbrăcăminte a fost deja realizat. Aşadar, vă rugăm să nu mai donaţi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte!

Inundațiile au lăsat mii de copii din zone rurale fără acces la educație și bunuri esențiale. Cum îi putem ajuta

În centrul de zi din comuna Pechea, viitura a distrus aproape tot. Este pentru a doua oară când locul devenit sprijin pentru copiii din familii aflate în dificultate este acoperit de ape.

Vă aşteptăm, în continuare, zilnic, între orele 8.00 şi 20.00, la sediul Televiziunii Române, intrarea din strada Ermil Pangrati, Nr. 28, cu produse greu perisabile, dar şi cu materiale de curăţenie.

Pentru cei care vor să doneze bani, Crucea Roşie, partenerul campaniei Televiziunii Române, a pus la dispoziţie 3 conturi. De asemenea, UNICEF s-a alăturat campaniei noastre.

UNICEF România s-a alăturat campaniei umanitare a TVR . Puteți dona trimițând un SMS cu textul “SINISTRAȚI” la 8864

Cele mai mari ONG-uri din România au venit în județul Galați, alături de autoritățile locale și cele județene, dar şi de voluntari, salvatori şi victime ale inundaţiilor.

Campania TVR “Împreună facem bine”

Televiziunea Română face apel la publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture campaniei pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă.

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

The post Împreună facem bine | TVR continuă campania pentru strângerea de ajutoare destinate sinistraților de la inundații appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *