Prințesa Teodora a Greciei s-a căsătorit cu americanul Matthew Kumar. Regina Sofia a Spaniei și alte personalități, prezente la nunta regală

Nunta regală la Atena. Prințesa Theodora, fiica fostului rege Constantin al Greciei, s-a căsătorit ortodox cu un avocat american. În vârstă de 41 de ani, Theodora este verișoara custodelui coroanei României, Margareta. Iar nașul ei de botez a fost Regele Mihai al României.

Teodora a Greciei, al patrulea copil al regelui Constantin al Greciei s-a căsătorit la Atena cu avocatul american Matthew Kumar, în cadrul unei ceremonii religioase ortodoxe. Îmbrăcată cu o rochie albă, brodată, și cu un văl lung, și o tiară pe cap, prințesa Theodora a fost condusă la altar de fratele ei, Pavlos.

Theodora și Matthew au așteptat aproape șase ani pentru a oficia căsătoria, după ce acest eveniment a fost amânat de două ori, o dată din cauza pandemiei de Covid, iar a doua oară ca urmare a perioadei de doliu, după decesul regelui Constantin al Greciei, tatăl Theodorei, la începutul anului trecut.
Zeci de greci au asteptat în fața catedralei să îi salute pe tinerii căsătoriți.

La ceremonie a fost prezentă și fosta regină a Spaniei, Sofia, care a fost sora regelui Constantin al Greciei și este mătușa prințesei Theodora. Ea a fost aclamată de publicul strâns în fața catedralei ortodoxe din Atena, locul unde Sophia s-a căsătorit cu Juan Carlos al Spaniei, în 1962.

De asemenea, la eveniment au fost reprezentanți ai caselor regale europene.

The post Prințesa Teodora a Greciei s-a căsătorit cu americanul Matthew Kumar. Regina Sofia a Spaniei și alte personalități, prezente la nunta regală appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *