Comandament pentru gestionarea efectelor inundaţiilor/Ciolacu: S-a acţionat profesionist; Raed Arafat: Situaţia e sub control

Premierul Marcel Ciolacu a participat, luni dimineaţă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, la Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundaţiilor.

„În acest moment, situaţia este sub control. Am avut cod roşu la Galaţi şi au apărut încă trei coduri nowcasting la Bacău, Neamţ, Vrancea”, a precizat, cu acest prilej, şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţe, secretarul de stat Raed Arafat.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că s-a acţionat profesionist şi nu este nicio victimă.

„Au venit aceste coduri roşii, după cum ştim, după viiturile de la Galaţi şi, mai puţin, la Vaslui. Din punctul meu de vedere, s-a acţionat profesionist, ca la carte, şi mă bucur mult că am luat nişte măsuri preventive astfel încât să excludem pierderile de vieţi omeneşti”, a spus Ciolacu.

El a mulţumit pompierilor, jandarmilor, militarilor, poliţiştilor pentru modul în care au acţionat în teren în toată această perioadă, în mod deosebit în noaptea de duminică spre luni, împreună cu prefecţii şi autorităţile locale.

„Rămânem în continuare în alertă, oamenii se vor întoarce la locuinţele lor, dar nu avem nicio victimă şi acest lucru este cel mai important”, a transmis premierul.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a mulţumit celor care au participat la efortul din aceste zile. 

The post Comandament pentru gestionarea efectelor inundaţiilor/Ciolacu: S-a acţionat profesionist; Raed Arafat: Situaţia e sub control appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *