Simona Halep a avut luni dimineață o ședință de antrenament la Hong Kong. Doi foști mai campioni i-au urat succes

Fosta campioană la Roland Garros și Wimbledon a avut luni dimineață o ședință de pregătire la Hong Kong, înaintea meciului de debut cu australianca Arina Rodionova, după perioada de refacere care a durat câteva luni.

Într-o filmare postată de Romanian Tennis pe platforma X, Simona Halep apare într-o secvență de antrenament pe terenul principal al turneului Hong Kong 125 Open, sub privirile antrenorului Daniel Dobre. „Revenirea este și mai aproape acum. Simona Halep a sosit la Hong Kong. Ea a avut o ședință de antrenament luni, pregătindu-se pentru turneul de 125 de acolo de săptămâna aceasta” – este textul postării.

The comeback is even closer now. Simona Halep has arrived in Hong Kong. She had a practice session on Monday preparing for the WTA125 tournament there this week. pic.twitter.com/he4MNRQxs7

— Romanian Tennis (@WTARomania) September 30, 2024

Simona Halep o va înfrunta pe australianca Arina Rodionova în prima rundă a turneului WTA 125 de la Hong Kong, pentru care a primit un wild card. Acesta va fi primul duel dintre Halep (33 ani), aflată în prezent pe locul 1.130 în lume, şi Rodionova (34 ani, 114 WTA). Meciul va avea loc cel mai probabil miercuri, ora încă nu a fost stabilită.

Halep nu a mai jucat din mai, când era nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

Simona Halep, fostă dublă campioană de Grand Slam (Roland Garros şi Wimbledon), a fost fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Doi foști mari campioni au salutat revenirea Simonei în circuit

Chris Evert, câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam și o susținătoare a Simonei, a postat pe X un mesaj de încurajare: Sunt atât de fericită să te văd din nou, Simona!

so happy to see you back, Simona!!! https://t.co/zOtKq9r5JL

— Chris Evert (@ChrissieEvert) September 29, 2024

Iar fostul nr. 1 mondial Boris Becker a distribuit și el mesajul lui Chris Evert, adăugând o confirmare la mesaj:

so happy to see you back, Simona!!! https://t.co/zOtKq9r5JL

— Chris Evert (@ChrissieEvert) September 29, 2024

The post Simona Halep a avut luni dimineață o ședință de antrenament la Hong Kong. Doi foști mai campioni i-au urat succes appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *