Analiza Radar Geopolitic: viitorul politic al lui Klaus Iohannis în contextul relației tensionate PSD-PNL

Ediție Specială Radar Geopolitic cu Loara Ștefănescu, jurnalist senior TVR. Analiza Radar Geopolitic: viitorul politic al lui Klaus Iohannis în contextul relației tensionate PSD-PNL. Invitați: Vasile Dîncu, vicepreședinte PSD, europarlamentar, fost ministru al apărării, Corneliu Bjola, profesor de studii diplomatice la Universitatea Oxford.

Șansele lui Klaus Iohannis de a fi numit premier de Marcel Ciolacu în cazul în care liderul PSD ar
câștiga președinția României.

Vasile Dîncu: „PSD a salvat, din nou, PNL, respingând un proiect pentru un singur om, care ar fi dat rău
în ochii electoratului.” „Candidatura lui Iohannis pe listele PNL ca independent ar fi fost o mare problemă pentru acest partid partid, în alegeri. Le-a trecut glonțul pe la ureche. Premierul Ciolacu nu i-a făcut nicio promisiune lui Nicolae Ciucă pe acest subiect. Nu am discutat în partid. S-a crezut că pe ideea de stabilitate este posibil orice. Nu a fost așa. ”

„Guvernarea PSD-PNL rămâne o soluție și după alegeri. Dacă PSD câștigă președinția, premierul ar putea fi dat de liberali. Pentru turul 2 al prezidențialelor vom face înțelegeri și legate de guvernare. „

Analiza planului pentru victorie al lui Volodimir Zelenski în contextul electoral din SUA. În ce
condiții ar recurge Vladimir Putin la un atac nuclear și ce riscuri sunt pentru România.

The post Analiza Radar Geopolitic: viitorul politic al lui Klaus Iohannis în contextul relației tensionate PSD-PNL appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *