Noi lucrări pe Valea Oltului, timp de o lună. Restricții de circulație pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu

Noi restricții de circulatie pe Valea Oltului. De astăzi, traficul pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, se desfășoară, în reprize de câte 15 minute, pentru a permite lucrări de punere în siguranță a versanților. Măsura va afecta mai multe sectoare de drum în urmatoarele patru săptămâni.

Lucrările pe Valea Oltului au început la ieșirea din stațiunea Călimănești. Cozi imense de mașini s-au format în zonă încă de la primele ore ale dimineții, spre nemulțumirea celor mai mulți șoferi. Spun că s-ar fi putut face în vară, când traficul a fost închis aproape o lună pentru a pregăti începerea lucrărilor la autostrada Sibiu-Pitești.

Potrivit reprezentanților Poliției Vâlcea, în această perioadă, circulația va fi închisă în reprize de câte 15 minute, în mai multe zone de pe Valea Oltului. Se va lucra la îndepărtarea bolovanilor și a vegetației de pe versanți.

Se lucrează pe DN7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, între orele 7.00 și 16.00, de luni până joi. Vineri până la ora 14.00, iar sâmbăta între 7.00 și 18.00. Măsura este în vigoare până pe 25 octombrie.

The post Noi lucrări pe Valea Oltului, timp de o lună. Restricții de circulație pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *