Opt camioane ale MApN încărcate cu pâine, apă, produse de igienă și de curățenie au ajuns marți la sinistrații din județul Galați

„Caravana Binelui”, inițiată de reprezentanții Ministerului Apărării și asociația O.N.O.R., înființată în cadrul ministerului pentru astfel de acțiuni umanitare, a mers prin localitățile lovite de inundații în urmă cu două săptămâni și a împărțit pachetele cu ajutoare.

Primele camioane au ajuns în comuna Slobozia Conachi, în centrul de comandă, iar de aici, militarii au împărțit pachetele cu pâine, apă și produse de curățenie tuturor celor are au avut de suferit în noaptea de 13 septembrie.

Din Slobozia Conachi, camioanele cu ajutoare, au mers apoi și la sinistrații din celelalte comune din Galați, afectate de inundațiile de luna trecută.

„Împreună facem bine”. Un nou camion cu ajutoare a plecat din curtea TVR și a ajuns la sinistrații din Galați

Noi ajutoare strânse în curtea TVR merg spre sinistrații din Galați. Mulțumim tuturor celor care au venit până acum la sediul nostru să doneze pentru cei loviți de furia apelor, dar și celor care vor continua să o facă.

The post Opt camioane ale MApN încărcate cu pâine, apă, produse de igienă și de curățenie au ajuns marți la sinistrații din județul Galați appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *