Mihai Fifor (PSD), desemnat preşedinte al delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO

Deputatul PSD Mihai Fifor a fost desemnat în calitatea de membru titular şi preşedinte al Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO, potrivit unei hotărâri adoptate, marţi, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Fifor îl înlocuieşte în această funcţie pe senatorul PSD Vasile Dîncu, ca urmare a demisiei sale, conform proiectului pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.11/2021 privind aprobarea componenţei nominale şi a conducerii Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

„Domnul deputat Fifor Mihai-Viorel, membru al Grupului parlamentar al PSD, este desemnat în calitatea de membru titular şi preşedinte, ca urmare a demisiei domnului senator Dîncu Vasile, Grupul parlamentar PSD”, prevede articolul din hotărârea adoptată.

The post Mihai Fifor (PSD), desemnat preşedinte al delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *