“Împreună facem bine” | S-au strâns nouă tone de ajutoare. Vineri, 4 octombrie, este ultima zi de donații la sediul TVR

Nouă tone de ajutoare strânse până acum în cortul instalat în curtea TVR au ajuns la sinistraţii din judeţul Galaţi. Dar, atenție, donațiile la sediul Televiziunii Române mai pot fi făcute doar până vineri, 4 octombrie, în cadrul campaniei „Împreună facem bine”. Puteţi dona însă în continuare în conturile Crucii Roşii sau prin intermediul numărului pus la dispoziţie de UNICEF.

Donațiile mai pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangrati nr. 28 doar până pe data de 4 octombrie. La începutul săptămânii viitoare, Televiziunea Română, împreună cu partenerii MApN și Crucea Roșie, vor trimite aceste ajutoare la sinistrații din Galați.

Mai departe se mai pot face donații sunând la numerele de telefon puse la dispoziție de Crucea Roșie și în conturile UNICEF, pentru că această campanie mai durează încă un an.

Până acum, la sediul TVR, în două săptămâni s-au strâns nouă tone de ajutoare. Multe dintre ele au ajuns deja la victimele inundațiilor.

S-au strâns bani în conturile de la Crucea Roșie: 439.551 de lei, 109.500 de euro, la care se adaugă donații online în valoare de peste 250.000 de lei. Crucea Roșie a primit o donație de la o societate de asigurări în valoare de 70.000 de euro, în polițe de asigurare obligatorii, și s-au dat peste 1.500 de sms-uri a câte 4 euro.

Campania TVR “Împreună facem bine”

Televiziunea Română face apel la publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture campaniei pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă.

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

The post “Împreună facem bine” | S-au strâns nouă tone de ajutoare. Vineri, 4 octombrie, este ultima zi de donații la sediul TVR appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *