Un cetăţean grec printre victimele atacului de marţi seara la Tel Aviv (Ministerul elen de Externe)

Ministerul elen de Externe a anunţat miercuri că printre victimele atacului de marţi seara de la Tel Aviv se află un „cetăţean grec, cu reşedinţa la Ierusalim”, potrivit AFP.

„Anunţăm cu profundă tristeţe că printre victimele atacului se numără un cetăţean grec, cu reşedinţa la Ierusalim”, se arată într-un scurt comunicat al ministerului grec, care transmite sincere condoleanţe familiei şi rudelor victimei, potrivit Agerpres.

Ultimul bilanţ al atentatului de marţi într-o staţie de tramvai din Tel Aviv indică şapte morţi, potrivit poliţiei israeliene.

Identitatea persoanelor ucise nu a fost dezvăluită oficial de autorităţile israeliene. Doar doi dintre ei au fost identificaţi miercuri dimineaţă de presa israeliană: Shahar Goldman, în vârstă de 30 de ani, şi Inbar Segev, de 33 de ani, doi israelieni.

Atacul a avut loc în staţia de tramvai Sderot-Ierusalim din cartierul Jaffa.

Potrivit poliţiei, doi indivizi înarmaţi au deschis focul încă în timp ce se aflau în tramvai şi au continuat şi după ce au ieşit, pe bulevardul Ierusalim.

Atentatul, care nu fusese revendicat miercuri dimineaţă, a avut loc la începutul serii de marţi, în jurul orei 19:00 (16:00 GMT), cu puţin timp înainte ca Iranul să lanseze un atac direct asupra Israelului, trăgând aproximativ 200 de rachete spre regiunea Tel Aviv.

The post Un cetăţean grec printre victimele atacului de marţi seara la Tel Aviv (Ministerul elen de Externe) appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *