Israelul susține că a distrus „peste 150 de infrastructuri teroriste” în timpul operațiunii terestre din Liban

Armata israeliană a emis o actualizare operațională privind campania sa în interiorul Libanului, în care susține că a distrus „peste 150 de infrastructuri teroriste”.

Armata israeliană a emis o actualizare operațională privind campania sa în interiorul Libanului. În aceasta, IDF susține că a distrus „peste 150 de infrastructuri teroriste”, printre care se numără „cartierul general al Hezbollah, depozite de arme și lansatoare de rachete”.

The IDF forces operate in several areas of southern Lebanon.

The troops are eliminating Hezbollah terrorists at close range and destroying Hezbollah attack infrastructure.

Forces from the Commando Brigade, including soldiers from the Egoz Unit, located and destroyed a Hezbollah… pic.twitter.com/IJ3UhfjAYH

— Israel War Room (@IsraelWarRoom) October 2, 2024

Armata israeliană a publicat fotografii care, potrivit acesteia, arată trupele sale pe teren în locuri nespecificate în timpul incursiunii libaneze, precum și lansatoare de rachete și alte arme pe care afirmă că le-a găsit în sudul Liban.

Într-o altă imagine difuzată presei de armata israeliană, jurnaliștilor le-au fost arătate arme despre care IDF a susținut că erau arme confiscate de Hezbollah, fără a preciza când și unde au fost confiscate.

The post Israelul susține că a distrus „peste 150 de infrastructuri teroriste” în timpul operațiunii terestre din Liban appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *