O gaură imensă s-a produs instant pe drumul care leagă orașul Năvodari de Lumina din județul Constanța

Șoferii povestesc că au trecut prin clipe de coșmar și au fost la un pas de moarte. A fost doar un noroc că nicio mașină nu a rămas blocată în groapa uriașă de pe un drum foarte circulat de altfel. Asfaltul s-a surpat din cauza unei conducte de apă care s-a spart în urma unor lucrări făcute de o firmă privată.

Veneam dinspre Năvodari și deodată s-a surpat și am apucat să iau de volan și am tras pe dreapta, că n-aveam ce să fac, altfel muream. Dacă mă duceam cu fața, direct mortal era. Două cauciucuri și două genți sunt avariate.

Sunt pagube însemnate pentru acești șoferi care au rămas cu mașinile pe marginea drumului județean dintre Lumina și Năvodari, după ce au trecut ca prin minune peste craterul uriaș din asfalt. Cine îi despăgubește nu se știe deocamdată.

La fața locului a venit și Salvarea, pentru că unul dintre șoferi nu se simțea bine.

Groapa cu diametrul de 2 metri și o adâncime la fel de mare a fost semnalizată, iar traficul rutier între Năvodari și Lumina a fost deviat pe rute ocolitoare. Șoseaua s-a surpat după ce o conductă de apă a fost avariată de angajații unei firme private.

Cred că se știa de această avarie, pentru că apa asta de aici de lângă e de 6 luni aici și uitați cum s-a lăsat șoseaua.

Reprezentanții companiei de apă din județ au declarat că nu au fost anunțați despre avaria conductei din care e posibil ca apa să se fi scurs de mai multe zile.

Elena Aftene, purtător de cuvânt primăria Năvodari: Din primele informații, conducta ar fi fost avariată de o companie privată ce execută lucrări de subtraversare a unor rețele electrice. Toate costurile aferente acestei intervenții vor fi suportate de companiile care au făcut lucrări neconforme și se vor lua măsuri pentru stabilizarea zonei și refacerea carosabilului.

Șoferii trebuie să meargă la Poliție să completeze documentele necesare pentru acoperirea pagubelor.

The post O gaură imensă s-a produs instant pe drumul care leagă orașul Năvodari de Lumina din județul Constanța appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *