„Împreună facem bine”. Ultima zi de donații la sediul TVR. Puteţi dona, în continuare, în conturile Crucii Roşii sau prin SMS la UNICEF

Tone de ajutoare strânse până acum în cortul instalat în curtea TVR au ajuns la sinistraţii din judeţul Galaţi. Dar, atenție, de astăzi NU mai pot fi făcute donații la sediul Televiziunii Române. Puteţi dona însă în continuare în conturile Crucii Roşii sau prin intermediul numărului pus la dispoziţie de UNICEF (8864), cu textul „SINISTRAȚI”.

Peste 10 tone de produse s-au adunat în campania “Împreună facem bine” grație zecilor de mii de oameni din țară și din străinătate care s-au alăturat campaniei Televiziunii Române.

Mare parte dintre produsele donate de dumneavoastră au ajuns deja în zonele sinistrate și urmează ca la începutul săptămânii viitoare toate aceste produse să ajungă la oamenii afectați de inundații.

În conturile Crucii Roșii, partener al campaniei TVR, s-au adunat peste 250.000 de euro, iar în contul UNICEF, peste 30.000 de euro din 1820 de SMS-uri.

Cei care vor să sprijine în continuare această campanie cu bani o pot face dona în conturile Crucii Roșii și la numărul de SMS pus la dispoziție de UNICEF (8864), care va continua această campanile timp de un an.

De asemenea, un om de afaceri din domeniul asigurărilor, a donat către Crucea Roșie 70.000 de euro constând în polițe de asigurare obligatorie.

Campania de produse se încheie astăzi la Televiziunea Română. Vă mulțumim!

The post „Împreună facem bine”. Ultima zi de donații la sediul TVR. Puteţi dona, în continuare, în conturile Crucii Roşii sau prin SMS la UNICEF appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *