Împreună facem bine | 280.000 de euro, 10 tone de produse și 70.000 de euro în asigurări obligatorii pentru sinistrații din Galați și Vaslui. Campania TVR a ajuns la final

Tone de ajutoare strânse până acum în cortul instalat în curtea TVR au ajuns la sinistraţii din Galaţi și Vaslui. Dar, atenție, de vineri NU mai pot fi făcute donații la sediul Televiziunii Române. Puteţi dona însă în continuare în conturile Crucii Roşii sau prin intermediul numărului pus la dispoziţie de UNICEF.

Campania lansată de TVR în urmă cu 3 săptămâni a avut un impact deosebit în rândul publicului: 280.000 de euro, în conturile puse la dispoziție de Crucea Roșie și UNICEF, 10 tone de produse și 70.000 de euro în asigurări obligatorii pentru sinistrații din Galați și Vaslui.

Despina Andrei, manager comunicare, UNICEF: Mulțumim celor 1850 de telespectatori ai TVR care au donat la 8864. Așteptăm și alți telespectatori să fie alături de noi.

Daniel Modoacă, director de departament, Crucea Roşie Română: Crucea Roșie Română a dus peste 100 de tone de ajutoare: alimente, apă, produse de strictă necesitate, atât în Galați cât și în Vaslui.

Campania TVR s-a încheiat, însă cei care doresc să îi ajute în continuare pe oamenii greu încercați din Galați și Vaslui pot să doneze bani în conturile Crucii Roșii și ale UNICEF.

Șapte oameni au murit și mii de case au fost distruse, după inundațiile catastrofale de la mijlocul lunii septembrie.

Dacă trimiteți un SMS cu textul SINISTRAȚI la numărul 8864, donați 4 euro pe lună, timp de un an, pentru copii și școlile afectate de viitură. Împreună Facem Bine.

The post Împreună facem bine | 280.000 de euro, 10 tone de produse și 70.000 de euro în asigurări obligatorii pentru sinistrații din Galați și Vaslui. Campania TVR a ajuns la final appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *