România, prezentă la Summitul Francofoniei de la Paris. Președintele Iohannis va participa la o dezbatere despre integrarea tinerilor francofoni pe piața muncii și despre prioritățile politice ale spațiului francofon

Președintele Emmanuel Macron a deschis cel de al XIX- lea Summit al Francofoniei. Este prima ediție găzduită de Franța după 33 de ani. Aseară, președintele Macron i-a invitat la un dineu pe liderii participanți.

Președintele Klaus Iohannis va lua parte astăzi la o masă rotundă despre integrarea tinerilor francofoni pe piața muncii și la o dezbatere despre prioritățile politice ale spațiului francofon.

România este reprezentată de preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul de externe, Luminiţa Odobescu.

Cu peste 320 de milioane de vorbitori în întreaga lume, fiind a cincea limbă vorbită, cu 150 de milioane de tineri care îşi fac studiile în franceză, ea este un atuu major pentru cei care o cunosc.

Reunind 88 de ţări şi regiuni, Organizaţia Internaţională a Francofoniei este un mijloc de progres şi cooperare în sfera economică, culturală şi tehnologică pentru ţările membre

The post România, prezentă la Summitul Francofoniei de la Paris. Președintele Iohannis va participa la o dezbatere despre integrarea tinerilor francofoni pe piața muncii și despre prioritățile politice ale spațiului francofon appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *