Accident pe calea ferată la Verneşti, Buzău. O persoană a murit și una este rănită după ce o maşină a fost lovită de tren

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alta a fost rănită în urma unei coliziuni dintre un autoturism şi un tren personal în zona trecerii la nivel cu calea ferată din localitatea Verneşti, județul Buzău.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), traficul feroviar în localitatea Verneşti a fost blocat în urma unui accident.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că trenul personal care circula pe direcţia Nehoiaşu către Buzău a intrat în coliziune cu un autoturism care ar fi accesat trecerea la nivel cu calea ferată. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto, de 45 de ani, şi cu rănirea pasagerei, de 33 de ani, aceasta fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

The post Accident pe calea ferată la Verneşti, Buzău. O persoană a murit și una este rănită după ce o maşină a fost lovită de tren appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *