Incident în Craiova. O recepționeră a fost atacată din senin de un necunoscut, în holul hotelului unde lucrează

Bărbatul are probleme psihice și a fost externat recent din spital, pe semnătura surorii sale.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, la ora 7.30, la un hotel din Craiova. Bărbatul a intrat și din senin s-a năpustit asupra recepționerei.

Femeia în vârstă de 32 de ani a apucat să spune la 112 și să ceară ajutor. Oamenii legii au venit și l-au încătușat pe bărbat.

Ulterior s-a aflat că este vorba de un bărbat în vârstă de 56 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, internat la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare din județul Dolj.

Recent, bărbatul fusese scos pe semnătură de către sora lui, care a venit din Germania și a cerut externarea sa, considerând că el nu reprezintă un pericol pentru societate, conform unor surse judiciare.

Potrivit legii, persoana care îl scoate pe semnătură din spital pe cel bolnav trebuie să se asigure că acesta primește, în continuare, tratamentul și trebuie să anunțe medicul psihiatru curant despre orice schimbare de comportament a pacientului. Tot persoana respectivă este responsabilă în cazul în care bolnavul atacă pe cineva.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie din Craiova.

The post Incident în Craiova. O recepționeră a fost atacată din senin de un necunoscut, în holul hotelului unde lucrează appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *