Femei unite și tradiții păstrate pentru viitor. Sute de femei s-au adunat la un summit dedicat lor

În trecut se puteau număra pe degete femeile care și-au unit forțele pentru a construi împreună și a crește astfel şi în carieră. Acum, sute de femei s-au adunat la un Summit dedicat lor.

Printre ele, cea care a ţinut cheile finanţărilor de la Banca Mondială şi a creat o Reţea de doamne inteligente şi pasionate, care au făcut ca viitoarele lor proiecte să strălucească.

Ana Maria Mihăescu a fost președinta și vicepreședinta unei bănci din țara noastră, dar în același timp a vrut să aducă împreună mai multe femei din domeniul afacerilor pentru că munca lor să conteze mai mult.

Femei remarcabile, care prin inteligența și căldura lor au făcut din lumea în care trăiesc un loc mai bun, în care puterea nu depinde de gen. Medic și director medical, Cristina Berteanu a schimbat lumea prin calitățile ei.

Toate aceste femei sunt unite și de tradițiile și simbolurile românești, care ajung chiar și peste ocean prin vocea lor.

Sute de femei au participat la cea de-a 4 ediție a evenimentului Female Empowerment Summit, organizat alături de Ambasada SUA în România.

Ambasadoarea SUA în România: Pacea şi prosperitatea la nivel global sunt strâns legate de echitatea de gen

Pacea şi prosperitatea la nivel global sunt strâns legate de echitatea de gen, iar când femeile sunt împuternicite din punct de vedere economic reinvestesc în familiile şi comunităţile lor, stimulând creşterea economică şi contribuind la pace şi stabilitate, a declarat ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Kavalec.

Femeile ambițioase plănuiesc să se susțină reciproc, să ducă tradițiile și cultura noastră mai departe și să lase un mesaj puternic generațiilor următoare: Femeile solidare pot împlini orice vis.

The post Femei unite și tradiții păstrate pentru viitor. Sute de femei s-au adunat la un summit dedicat lor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *