Doctorița din Suceava condamnată la închisoare pentru mită de la 300 de bolnavi de cancer a obținut întreruperea pedepsei

Doctorița din Suceava condamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru că a luat mită de la aproape 300 de bolnavi de cancer a obținut întreruperea pedepsei pentru a-și crește copilul. Tribunalul Botoșani a admis cererea făcută de avocații femeii. Dacă hotărârea rămâne definitivă, ea va fi eliberată din închisoare.

La sfârșitul lunii trecute, avocații fostei șefe a Secției de oncologie din Spitalul Județean Suceava au depus o cerere de amânare a pedepsei și una de întrerupere.

În ambele se cerea punerea în libertate a medicului pentru a-și crește copilul care nu a împlinit încă un an. Este al doilea copil, născut la scurt timp după ce a fost trimisă în judecată.

Până la întoarcerea în închisoare, femeia nu are voie să părăsească județul Suceava ori să își schimbe locuința. Doctorița trebuie să se prezinte în instanța ori de câte ori e chemată. 

The post Doctorița din Suceava condamnată la închisoare pentru mită de la 300 de bolnavi de cancer a obținut întreruperea pedepsei appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *