Claudiu Târziu îl desființează pe George Simion printr-o scrisoare adresată membrilor de partid / Politicianul neagă autenticitatea scrisorii

Claudiu Târziu ar fi lansat un atac fără precedent la adresa lui George Simion, printr-o scrisoare care dezvăluie toate neregulile din partid, conform ZiarObiectiv.ro. Scrisoarea atribuită președintelui Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, publicată marți, 8 octombrie, în ziarul local Obiectiv de Argeș și preluată de agenția News.ro, în care sunt aduse critici președintelui AUR George Simion și este criticată dur strategia electorală a formațiunii, este contestată chiar de Claudiu Târziu, care a declarat că obinuiește să trimită comunicate de presă, asumate prin semnătura sa.

„Eu obişnuiesc să transmit comunicate de presă asumate, care poartă semnătura mea. Dacă voi avea ceva de spus legat de subiectele menţionate acolo, vă voi trimite personal informare de presă”, a transmis președintel Consiliului Național de Conducere al AUR.

De asemenea, şi AUR a transmis un punct de vedere, în care dezminte existenţa unor tensiuni în partid şi acuză „o încercare de destabilizare, venită din afara partidului, aşa cum au mai fost destule în ultimii ani”. „Nici de această dată nu vom cădea în capcanele pe care ni le întinde sistemul. Continuăm împreună lupta pe care am început-o în urmă cu cinci ani, ghidaţi de principiile şi valorile noastre şi de dorinţa de a face bine românilor şi României”, au transmis reprezentanţii AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *