Ciolacu: Colegii mei vor veni astăzi în Parlament cu un proiect de modificare a Legii Curţii Constituţionale

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat miercuri că parlamentarii social-democraţii ar urma să anunţe un proiect de lege care vizează modificarea Legii Curţii Constituţionale.

Da, am înţeles că colegii mei o să vină cu proiectul astăzi, o să vină domnul Cazanciuc… Încă o cale de atac, să nu poată să fie o decizie definitivă„, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o discuţie cu presa, la Palatul Victoria, întrebat dacă social-democraţii iau în calcul o modificare a Legii CCR ca urmare a deciziei privind respingerea candidaturii la prezidenţiale a eurodeputatului Diana Şoşoacă.

Şeful Executivului a adăugat că proiectul ar urma să fie adoptat de Parlament „cât mai rapid”.

„El priveşte viitorul, nu trecutul, în primul rând, ca orice lege, dar eu cred că e corect ca orice candidat (candidat la prezidenţiale contestat la CCR – n.r.) să meargă, totuşi, cu un avocat în drept constituţional, să explice. E un drept să te aperi, nu poţi să iei decizie… în condiţiile în care nici măcar avocatul să nu aibă ceva de spus”, a opinat Marcel Ciolacu. 

The post Ciolacu: Colegii mei vor veni astăzi în Parlament cu un proiect de modificare a Legii Curţii Constituţionale appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *