Ciolacu: Un guvern funcționează cu miniștri, nu cu președinții de partid. Este exclus ca PSD să facă o alianță cu AUR

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat că declaraţiile liberalilor privind ruperea coaliţiei sunt făcute pe fondul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare şi a subliniat, în acelaşi timp, că „una e Guvernul României, una e coaliţia politică”.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, înainte de ședința de Guvern că nu l-a mai sunat pentru că nu a mai avut nicio urgență și nici acesta nu l-a sunat.

Un guvern funcționează cu miniștri, nu cu președinții de partid. Se discută în continuare la nivelul secretarilor generali ai unui partid, a spus președintele PSD.

Este exclus ca PSD să facă o alianță cu AUR. Îmi cer scuze si la PNL și la domnul Ciucă: cu astfel de minciuni nu câștigi alegerile, ar trebui să fie mai inventivi în această campanie nu cu aceste tâmpenii – de genul – ca PSD fură, că are puterea totală. Îmi aduc aminte că dl Iohannis își dorea guvernul său, eu v-am anunțat foarte clar că primul ministru nu va fi de la PSD. Și acest lucru am sa-l fac, imediat după alegerile după 1 decembrie, după ce românii se vor exprima cum vor, a spus Marcel Ciolacu.

The post Ciolacu: Un guvern funcționează cu miniștri, nu cu președinții de partid. Este exclus ca PSD să facă o alianță cu AUR appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *