Nicolae Ciucă, întâlnire ‘neprevăzută’ cu preşedinta CE, pe aeroportul din Chişinău

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire ”neprevăzută” miercuri, pe aeroportul din Chişinău, cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Discuţiile dintre Nicolae Ciucă și Ursula von der Leyen s-au axat pe sprijinul Moldovei pentru aderarea la UE şi cooperarea în securitatea energetică.

Astăzi, într-o întâlnire neprevăzută pe aeroportul din Chişinău, am avut plăcerea de a discuta cu Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene. Deşi a fost o discuţie scurtă, am reuşit să atingem subiecte esenţiale pentru România şi regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european şi cooperarea în securitatea energetică. Astfel de momente ne reamintesc cât de importante sunt dialogul şi parteneriatele solide cu UE”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a fost miercuri la Chişinău, unde a avut o întrevedere cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

The post Nicolae Ciucă, întâlnire ‘neprevăzută’ cu preşedinta CE, pe aeroportul din Chişinău appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *