Actrița Julia Roberts face campanie pentru Kamala Harris în statul natal, Georgia

Kamala Harris și Donald Trump

Actrița Julia Roberts s-a întors în statul natal, Georgia, pentru a face campanie pentru candidata democrată la președinția SUA, Kamala Harris.

Vedeta a adus strălucirea și energia din showbiz, dar și un mesaj despre nevoia de a reveni la unitate. Georgia este unul dintre cele șapte state-cheie, care pot determina soarta alegerilor din noiembrie.

Julia Roberts: Cel mai important lucru pe care îl putem face acum, ca locuitori din Georgia, ca americani, este să vorbim unii cu alții, nu să fim combativi, ci să fim curioși. Să fim interesați de motivele pentru care alți oameni gândesc diferit de noi. Sunt toți oameni care locuiesc pe aceeași stradă sau peste stradă, sau cei de la ușa de alături, sau care stau în banca din fața voastră, la biserică. Vorbiți unii cu alții. Poate că ei nu înțeleg lucrurile la fel ca voi. Implicați-i în discuție. Asigurați-vă că sunt înregistrați pentru a vota, chiar dacă nu votează pentru persoana pe care credeți că ar trebui să o voteze. Doar că suntem Statele Unite ale Americii și ne-a lipsit partea cu unitatea atâta timp.

 

The post Actrița Julia Roberts face campanie pentru Kamala Harris în statul natal, Georgia appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *