Ciolacu: Guvernul trebuie să meargă mai departe, și dacă suntem în campanie electorală

Premierul Marcel Ciolacu spune că guvernarea cu PNL merge mai departe, iar în cazul proiectului privind pensiile militarilor comunicarea între el și Nicolae Ciucă va fi intermediată de Secretariatul General al Guvernului. Șeful PSD s-a arătat iritat de atitudinea liberalilor în privința mai multor proiecte de lege, dar își explică totul prin faptul că suntem în campanie electorală.

Suntem în campanie electorală. eu nu judec pe nimeni, constat, respect acest lucru. Respect deciziile. Pe mine mă interesează un lucru fundamental: guvernul României trebuie să funcționeze și în campanie electorală. […] Cred că românii așteaptă ceva mai mult de la noi, chiar dacă suntem în campanie electorală. Nu un concurs de propuneri populiste„, a declarat Marcel Ciolacu.

Coaliția, împreună la Guvern. Politic, fiecare pe drumul său. Adrian Cozma: ”I-am dat cartonaș galben domnului Ciolacu”

Până la alegeri PSD și PNL se vor ocupa împreună de treburile administrative ale Guvernului, dar politic drumurile lor se despart. Deocamdată. Asta a anunțat premierul Marcel Ciolacu.

Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, joi, decizia privind întreruperea dialogului politic cu PSD şi rămânerea la guvernare a liberalilor.

Am analizat toate subiectele legate de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă de timp, inclusiv prezentarea deciziei şi aprobarea ei de către Biroul Politic în ceea ce priveşte întreruperea dialogului politic cu PSD, concomitent cu luarea deciziei pentru a rămâne cu miniştrii şi secretarii de stat în continuare pentru asigurarea actului de guvernare în ideea în care vom continua să facem tot ceea ce ţine de noi pentru a putea să protejăm românii de orice abuz şi să ne îndeplinim obiectivele aşa cum au fost asumate prin programul de guvernare”, a declarat Ciucă la finalul şedinţei conducerii PNL care a avut loc la Palatul Parlamentului.

PSD și PNL au depus proiecte de legi care să evite un scandal de tip Nordis. DIICOT a deschis o anchetă penală

După ce mai mulți oameni ar fi rămas fără case dar şi fără banii daţi avans dezvoltatorului imobiliar, cele două partide de la guvernare propun schimbarea legislației.

The post Ciolacu: Guvernul trebuie să meargă mai departe, și dacă suntem în campanie electorală appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *