Tânărul care a înjunghiat mortal un şofer al unei firme de ridesharing a fost arestat preventiv

Tânărul din Prahova care a ucis un şofer al unei firme de ridesharing cu zeci de lovituri de cuţit a fost arestat preventiv, pentru omor calificat, tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere.

Magistraţii au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi au dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului, potrivit portalului instanţelor de judecată. Inculpatul, în vârstă de 21 de ani, a contestat decizia Tribunalului.

Tânărul a înjunghiat șoferul în noaptea de marţi spre miercuri, i-a abandonat trupul într-o zonă împădurită din apropiere de Snagov, i-a luat maşina pe care apoi a incendiat-o în zona localităţii prahovene Brazi.

„Din cercetările efectuate s-a reţinut faptul că în data de 08.10.2024, în jurul orei 17,00 numitul N.G.D. a apelat la serviciile victimei J.C.G., persoană pe care o cunoştea ca urmare a ocupaţiei acesteia, respectiv prestarea de servicii de taximetrie alternativă, pentru a-l transporta din municipiul Ploieşti spre comuna Snagov, jud. Ilfov. Pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau pe raza comunei Gruiu, judeţul Ilfov, autorul a procedat la aplicarea mai multor lovituri victimei cu un briceag pe care îl avea asupra sa, provocând decesul acesteia. A sustras mai multe bunuri de valoare de la victimă şi a ascuns cadavrul acesteia într-o zonă cu vegetaţie, ferită publicului, din apropierea locului comiterii faptei. A condus ulterior autoturismul utilizat de victimă pe drumurile publice de pe raza judeţelor Ilfov şi Prahova, deşi nu deţinea permis de conducere, până în comuna Brazi, judeţul Prahova, unde, în scopul ascunderii comiterii faptei, a procedat la incendierea autoturismului sustras într-o zonă izolată”, se arată într-un comunicat emis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

The post Tânărul care a înjunghiat mortal un şofer al unei firme de ridesharing a fost arestat preventiv appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *