Scandalul sexual de la lotul olimpic de sanie și bob ia amploare

Scandalul sexual de la lotul olimpic de sanie și bob ia amploare

Scandalul sexual de la lotul naţional de bob şi sanie al României ia amploare! Anchetatorii au ridicat mai multe probe din locuinţa antrenorului Paul Neagu, acuzat că ar fi obligat sportive să întreţină relaţii sexuale cu diverşi sponsori.

Antrenorul este plecat în Germania, pentru că are dublă cetăţenie, şi spune că totul este o înscenare. În dosar a fost deja un om de afaceri româno libanez. Surse judiciare spun că Paul Neagu a plecat din ţară cu două zile înainte de percheziţii, dar va fi citat la DIICOT săptămâna viitoare.

Antrenorul Paul Neagu ar fi obligat trei sportive din lotul naţional să se prostitueze iar surse judiciare susţîn că în acest dosar intrumentat de DIICOT ar fi implicaţi oameni de afaceri și persoane publice cu influență. Procurorii spun că fetele erau folosite de antrenor în ţară şi în mai multe ţări europene, Germania, Principatul Monaco și Letonia. Sportivele erau plătite din banii proveniţi din decontări frauduloase sau obţinuşi de la persoane din anturajul antrenorului.

Contactat de Ştirile TVR, antrenorul Paul Neagu, care se află În Germania, a respins cu vehemenţă acuzaţiile şi spune că se va întoarce în România anul viitor, pe 15 martie, când se termină campionatul de bob şi sanie.

Paul Neagu, antrenor Lot Naţional de Bob şi Sanie: De fiecare dată când am fost cu sportivii, am fost împreună şI am desfăşurat activitări sporive acolo. Adică să nu credeți că mergem pe banii statului că să facem prostituţie. Fiecare euro pe care îl dăm și fiecare suma de bani care se plătește toate sunt nişte aberaţii.

Faptele anchetat de DIICOT s-ar fi petrecut între 2013 şi 2019. Sportivele ar fi depus plângeri încă de acum 3 ani, dar ulterior le-ar fi retras la notar pentru că le-a cerut antrenorul.

Avocatul lui Paul Neagu este contrariat de faptul că abia acum s-au precipitat apele, deşi în trecut ar fi câştigat şi procese de calomnie pe care le-a deschis fetelor care au făcut acuzaţiile, conform TVRInfo.

Florin Târnovean, avocat: Povestea asta nu e nouă, este de 3 ani de zile cu domnul neagu și cu DIICOT-ul. Noi împotriva presupuselor părți vătămate, unde l-am audiat și pe Radu Mazăre și ni s-au dat și daune morale. Am depus la DIICOT, dar nu s-a ținut cont de ea.

Radu Mazăre şi fratele său, Mihai, au fost audiaţi în acest caz la DIICOT în calitate de martori. Există suspiciuni că şi ei ar fi întreţinut relaţii cu fetele plasate de Paul Neagu.

Surse judiciare spun că la audieri urmează să ajungă şi alte persoane influențe din Constanţa şi Bucureşti despre care există informaţii că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sportivele din lotul de bob şi sanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *