Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din Capitală acuzat de comportament nepotrivit cu elevii a fost demis

Profesorul de Psihologie de la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Capitală, acuzat de comportament nepotrivit cu elevii, după cum a arătat o investigaţie Recorder, şi-a pierdut locul de muncă.

Întrunit săptămâna aceasta, Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ a decis, cu majoritate de voturi, desfacerea disciplinară a contractului de muncă.

În investigaţia Recorder, mai mulţi elevi au declarat că profesorul avea remarci rasiste, homofobe și misogine și jignea părinții și profesorii.

Luna trecută, într-o declaraţie pentru Ştirile TVR, profesorul declara că a fost provocat de elevi și că nu este singurul xenofob și homofob din lume.

În toamna anului trecut, părinții mai multor elevi au sesizat Poliția și Protecția Copilului în legătură cu comportamentul și remarcile profesorului.

În urmă cu 4 ani, cadrul didactic a fost sancționat cu 2.000 de lei de Consiliul pentru Combaterea Discriminării, după ce a avut cuvinte jignitoare la adresa elevilor.

Un profesor de Psihologie, sancţionat pentru remarci rasiste, misogine și homofobe, a revenit la catedră

Un profesor sancţionat de mai multe ori pentru remarci considerate rasiste, misogine și homofobe la adresa elevilor a revenit la catedră și în noul an școlar, arată o investigație a jurnaliștilor de la Recorder. Contactat telefonic de redacția noastră, profesorul spune că a fost provocat de elevi și că nu este singurul xenofob și homofob din lume.

The post Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din Capitală acuzat de comportament nepotrivit cu elevii a fost demis appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *