Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare organizată în județul Iași. A fost deschis dosar pentru ucidere din culpă

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit, după ce a fost împuşcat accidental, la o partidă de vânătoare organizată pe raza comunei Popeşti, din judeţul Iaşi.

”La data de 11 octombrie, ora 20.50, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare legal autorizată pe raza comunei Popeşti, judeţul Iaşi, ar fi împuşcat accidental un bărbat în vârstă de 53 de ani, care participa la vânătoare, rezultând decesul acestuia”, a informat Iinspectoratul Județean de Poliție Iaşi.

Polițiștii au stabilit că ambii bărbați deţineau legal armele şi muniţiile letale de vânătoare. De asemenea, erau membri vânători cu drepturi depline.

Potrivit datelor verificate de oamenii legii, activitatea de vânătoare la care s-a petrecut tragedia se desfășura în baza unei autorizaţii pentru împușcarea de vulpi.

Anchetatorii au început cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

The post Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare organizată în județul Iași. A fost deschis dosar pentru ucidere din culpă appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *