Echipele de salvare lucrează continuu în Florida. Pericole în zonele inundate, după urgia Milton

Uraganul Milton a lăsat dezastru în Florida. Zeci de mii de case au fost inundate sau distruse de forța vântului. Milioane de oameni trebuie acum să își repare locuințele.

Echipajele de salvare merg din casă în casă în localitățile din Florida, pentru a verifica dacă există persoane care nu au fugit din calea uraganului. Cei găsiți sunt evacuați și transportați la adăposturile guvernamentale.

Salvatorii se deplasează prin localitățile de pe coasta de est a Floridei cu bărci sau cu mașini de teren, acolo unde este posibil acest lucru.

În unele comunități, oamenii au părăsit locuințele, dar nu înainte de a lua măsuri de precauție.

Mulți se așteptau la inundații de 3 până la 5 metri și și-au mutat lucrurile de preț la etaj. Însă uraganul Milton a luat acoperișurile caselor.

Ne aşteptam să nu mai fie nimic aici. Dar când am venit acasă şi am văzut casele fără acoperiş, nu a fost tocmai plăcut. Însă, cel puţin casa a rămas în picioare.

Guvernatorul Floridei a avertizat populația să fie cu băgare de seamă și după trecerea urganului Milton.

Ron DeSantis, guvernatorul Floridei: Am avut victime din cauza interacţiunii cu cablurile electrice căzute în apă. Vedem că sunt încă pericole, aşa că vă rog să fiţi precauţi.

Locuitorii unor regiuni din Florida au avut ghinionul să treacă prin două dezastre naturale în doar câteva zile – uraganul Helene, urmat de uraganul Milton.

Casa Albă a anunțat că președintele Joe Biden va vizita Florida duminică, pentru a evalua pagubele.

The post Echipele de salvare lucrează continuu în Florida. Pericole în zonele inundate, după urgia Milton appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *