Un incendiu la o clădire a Spitalului Gerota din Capitală a blocat Piața Lahovari, sâmbătă noaptea

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la o clădire a Spitalului de Urgenţă „Dimitrie Gerota” din Capitală şi a pus pe jar autorităţile. Imobilul este în renovare completă, iar incendiul a izbucnit la mansardă. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale. A fost blocat traficul în zona pieței Lahovari pentru mai bine de două ore. Pompierii au reușit să stingă incendiul şi nu au existat victime.

Ana Covașniuc, ISU București – Ilfov: Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dealul Spirii București – Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la mansarda unei clădiri dezafectate, aflate în consolidare și modernizare, care aparține unei unități medicale. În acel moment nu se aflau persoane înăuntru, n-au fost persoane evacuate, n-au fost victime. Incendiul s-a manifestat la nivelul mansardei, pe o suprafață de 10 mp, este lichidat, se fac ultimele verificări pentru a vedea dacă mai există focare.

The post Un incendiu la o clădire a Spitalului Gerota din Capitală a blocat Piața Lahovari, sâmbătă noaptea appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *