Maia Sandu: La referendumul din Republica Moldova nu există turul doi, de aceea este important să mergem și să alegem din prima

Președinta Republicii Moldova a transmis sâmbătă un mesaj alegătorilor, pe Facebook, în care le-a amintit că au o singură posibilitate să voteze la referendumul constituţional privind aderarea republicii la Uniunea Europeană.

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova: Eu astăzi sunt la Mingir, Hîncești, și vreau să vă amintesc că au rămas doar opt zile până la alegeri. Vreau să vă amintesc că avem de făcut alegeri tare importante pentru noi și pentru țară. La referendum nu există turul doi, de aceea este important să mergem și să alegem din prima, să facem o alegere bună pentru toți oamenii Moldovei și să ne mândrim cu alegerea noastră.

Pe 20 octombrie, locuitorii Republicii Moldova au alegeri prezidențiale concomitent cu un referendum republican constituţional privind aderarea republicii la Uniunea Europeană.

Maia Sandu candidează pentru un nou mandat de președinte, la propunerea Partidului Acţiune şi Solidaritate.

The post Maia Sandu: La referendumul din Republica Moldova nu există turul doi, de aceea este important să mergem și să alegem din prima appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *