Ucraina: Un mort şi 16 răniţi în urma loviturilor aeriene ruse asupra oraşului Nikolaiev

 O persoană a murit şi alte 16 au fost rănite în urma mai multor bombardamente lansate de Rusia în timpul nopţii care au lovit oraşul Nikolaiev din sudul Ucrainei, au anunţat marţi serviciile de urgenţă ucrainene, relatează AFP.

„O femeie a fost ucisă şi 16 persoane au fost rănite în urma unui atac cu rachete”, au declarat serviciile de urgenţă (DSNS) pe contul lor de Telegram, potrivit Agerpres.

Zona vizată de bombardamente este un „cartier rezidenţial” din oraş în care au izbucnit incendii, care ard pe o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi, însă sunt ţinute sub control, potrivit aceleiaşi surse.

Imaginile difuzate de DSNS arată clădiri cuprinse de flăcări în timpul nopţii şi pompieri încercând să stingă focul.

Nikolaiev, situat la circa 50 de kilometri de fluviul Nipru, care constituie linia frontului între armatele ucraineană şi rusă în această zonă, a rămas relativ ferit de atacurile forţelor Moscovei de la recucerirea, în noiembrie 2022, de către Kiev a oraşului situat în vecinătatea Herson.

The post Ucraina: Un mort şi 16 răniţi în urma loviturilor aeriene ruse asupra oraşului Nikolaiev appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *