Campania TVR „Împreună Facem Bine” a fost premiată la Gala Performanței și Excelenței: “Una dintre cele mai bune campanii din 2024”

Campania „Împreună Facem Bine” a fost premiată la Gala Performanței și Excelenței. Timp de trei săptămâni, mii de oameni au venit la poarta Televiziunii Române cu pachete pentru sinistrați.

În conturile puse la dispoziție de Crucea Roșie, telespectatorii au donat peste 250.000 de euro. De asemenea, UNICEF a deschis o linie de SMS prin care se pot dona 4 euro lunar. Peste două mii de oameni au donat până acum, iar campania este valabilă un an.

Premiul de excelență pentru implicare socialp se acordp Televiziunii Române pentru demersul de solidaritate cu oamenii aflați în suferință în urma inundațiilor devastatoare din Moldova.

Andrei Enescu, membru în Consiliul de Administraţie al TVR: „Televiziunea Română a reușit să strângă peste 300.000 de euro în doar aceste trei săptămâni. Am avut foarte multe apeluri primite de la cetățeni din toate colțurile țării”.

TVR s-a mobilizat imediat după inundațiile din Galați și Vaslui și a lansat campania umanitară de ajutorare a sinistraților.

Răzvan Tiniche, coordonator al campaniei din partea Direcţiei Ştiri:Reacția publicului a fost impresionantă! Telespectatorii au donat peste 10 tone de produse de strictă necesitate, dar și haine”.

Ajutoarele strânse au ajuns la victimele inundațiilor din Galați și Vaslui cu sprijinul Ministerului Apărării și al Crucii Roșii. Pe lângă donațiile în bani, Crucea Roșie a mai primit de la o firmă din domeniul asigurărilor o donație de 70.000 de euro în polițe de asigurare. Acestea vor ajunge la cei care locuiesc în zonele afectate de inundații.

Adela Diaconu, organizator al Galei Performanţei și Excelenţei: TVR a mobilizat o țară întreagă, este un demers de apreciat. De la mesajul transmis care a fost emoționant, la faptul că ne-a unit, am fost mai buni, mai receptivi la nevoile celor din  jurul nostru. Este una dintre cele mai bune și mai reprezentative campanii din anul 2024”.

Andreea Marin: Am fost fericita să văd că înainte de premiul meu a fost decernat trofeul echipei TVR pentru campania extraordinară care susține oamenii ce trec prin greu în ultima perioadă. TVR a fost a doua mea casa atâția ani, am fost un fel de copil al acestei familii mari și asta nu se uită”.

Parteneri în campania „Împreună Facem Bine” au fost și Ministerul Apărării Naționale, Crucea Roșie și UNICEF. La Gala au mai fost premiați Emil Hossu-Longin pentru performanță în jurnalismul sportiv și Fuego, cel mai îndrăgit prezentator-artist cu Show-ul „Drag de România mea”, de la TVR 2.

The post Campania TVR „Împreună Facem Bine” a fost premiată la Gala Performanței și Excelenței: “Una dintre cele mai bune campanii din 2024” appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *